RUGANIJEVA DJEVOJKA

Otkrila da je zaražena i bez simptoma, te svima poslala snažnu poruku

17.03.2020.
u 10:15

Čuvajte se. Ostanite kod kuće! Svi poštujmo pravila i svi ćemo zajedno proći ovu pandemiju! - rekla je Michela Persico

Juventusov branič Daniele Rugani (25) među prvim je nogometašima koji su zaraženi koronavirusom. Igrač talijanskog prvaka ostao je samoizolaciji u Juventusovom trening-kampu kako ne bi zarazio svoje najbliže, no bilo je prekasno.

Njegova djevojka 29-godišnja Michela Persico je putem svog Instagrama objavila video u kojem je otkrila kako je i ona zaraženo. Kazala je da su nalazi testiranja bili pozitivni.

U Italiji je po posljednjim podacima zaraženo 27.980 osoba, a preminulo je 2.158 ljudi.

- Bila sam strahovito uplašena kada sam čula da je Daniele pozitivan na virus, ali u međuvremenu smo svi mnogo bolje upoznati s pandemijom pa sada, kada znam da sam i ja zaražena, puno manje brinem - rekla je Michela Persico i dodala:

- Daniele ima blagu temperaturu, a ja sam zaražena, ali bez simptoma. Osjećam se dobro. Ovo je još jedan signal za sve... Budite oprezni, ne morate imati simptome da biste bili zaraženi, a možete zaraziti mnoge oko sebe!

Danieleova djevojka svima je poslala snažnu poruku:

- Čuvajte se. Ostanite kod kuće! Svi poštujmo pravila i svi ćemo zajedno proći ovu pandemiju!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije