skandal

Đorđević za odgovor na pitanje je li ponizio premijerku Srbije dobio pljesak

19.09.2017.
u 11:26

Na društvenim mrežama pojavila se snjimka na kojoj je Đorđević nakon uzimanja medalje prošao kraj premijerke Srbije bez da joj je dao ruku.

Košarkaši Srbije jučer su se sa srebrnom medaljom s Eurobasketa vratili u svoju domovinu, a tamo se više pričalo o situaciji između izbornika Aleksandra Đorđevića i premijerke Ane Brnabić nego o košarci. Naime, na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj je Đorđević nakon uzimanja medalje prošao kraj premijerke Srbije bez da joj je dao ruku. Odmah su krenuli komentari kako je izbornik košarkaša to uradio namjerno, no samo nekoliko sati nakon što je taj video preplavio Srbiju pojavila se fotografija na kojoj je spomenuti dvojac zagrljen.

I upravo zbog toga na konferenciji je novinarka Telegrafa odlučila saznati o čemu je točno riječ.

- Prije svega čestitke na medalji. Na internetu su se pojavili komentari da ste ignorirali premijerku, poslije se ispostavilo da ste se grlili s njom i da je sve u redu. Možete li pojasniti tu situaciju, da ne bude zablude, pitala je novinarka, a Đorđević joj je hladno odgovorio:

- Hvala na čestitkama, rekao je Đorđević, a ljudi u dvorani prvo su se nasmijali, a zatim mu uputili veliki pljesak.

Riječ je tada uzeo glasnogovornik.

- Sljedeće pitanje, molim.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije