neum

Održana donatorska večer HNK Neum

16.12.2018.
u 16:45

Božićna donatorska večer HNK Neum, pod pokroviteljstvom načelnika općine Neum, dr. med. Živka Matuška, a uz prisustvo brojnih članova i prijatelja kluba, upriličena je u petak, 14. prosinca 2018., u svečanoj dvorani Grand hotela Neum.  

Uvodni pozdrav i riječi zahvale na podršci, uputio je predsjednik HNK Neum, g. Milan Njavro koji je istaknuo da se iza HNK Neum nalazi najuspješnija godina do sada, a kao poseban uspjeh izdvojio je naslov jesenskog prvaka pionirske I. lige HNŽ-a, gdje su Pioniri Neuma ostavili iza sebe i HŠK Zrinjski i FK Velež.   Njihov moto je reda, rad i disciplina, a kao krajnji cilj Njavro ističe stvaranje kvalitetnog čovjeka.

Ispred općine Neum, obratio se načelnik dr. Živko Matuško koji je se osvrnuo na rad HNK Neum od njegovog samog početka do sada, i tom prilikom se zahvalio svima koji su postavili ovako dobre temelje današnjeg proslavljenog kluba i iskazao i daljnu potporu u budućem radu kluba.

HNK Neum kao najmlađi nogometni klub na ovim prostorima, traži svoje mjesto na nogometnoj karti i u tome, uz dobru volju i trud igrača i dobrih trenera,  dosta dobro napreduje. Klub osobitu pozornost pridaje mladima , i ponosni su na brojku od 100 upisanih članova polaznika nogometne škole, dok klub broji 28 registriranih seniora. Sve to iziskuje mnogo odricanja, kao i znatna  financijska sredstva pa je ova donatorska večer bila prigodom da se, prezentirajući postignute športske rezultate, ukaže i na važnost adekvatne potpore.

Prema viđenom, podrška nije izostala, te se na veselom, predblagdanskom druženju okupilo više od 350 uzvanika. Osim predstavnika općine Neum i OV Neum, podršku su iskazali i brojni načelnici susjednih općina, športski djelatnici iz športskih klubova Zrinjski Mostar, Gošk iz Gabele, Neretva Metković, Neretvanac iz Opuzena i NK Kamešnica iz Podhuma, brojni poduzetnici, simpatizeri, prijatelji i roditelji djece članova HNK Neum.

Ugodno druženje uz bogatu tombolu i glazbeni  program za koji je bio zadužen Marin Previšić i grupa „Kamen“, i Vis Millenium, trajalo je do dugo u noć.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije