Bilić poražen

Odigrali smo očajno, tri od četiri primljena gola mi je teško objasniti

Soccer - Pre Season Friendly - Peterborough United v West Ham United - ABAX Stadium West Ham United manager Slaven Bilic gives instructions to Winston Reid and James CollinsPaul Harding Photo: Press Association/PIXSELL
Press Association/Pixsell
22.08.2015.
u 20:39

Slaven Bilić izgubio je i drugu u nizu, novi prvoligaš Bournemouth svladao je njegov West Ham 4:3 i sad se već može govoriti o krizi, koja može bit pogubna jer "čekičari" su ipak klub kojem je prvi i glavni cilj ne ispasti iz lige. Trenutno su na tri boda u tri utakmice.

- Sve je pošlo po zlu još od starta utakmice. Odigrali smo očajno, jako loše prvo poluvrijeme. Teško mi je uopće objasniti tri od četiri naša primljena gola. Pa nikako se ne smiju raditi greške takvog kalibra. Oni su bili agresivni, ali svejedno nedopustivo je raditi takve greške - rekao je Bilić i nastavio:

- Još nije jako dramatično, ali više si ne smije dopuštati utakmice u kojima nema htijenja, želje, energičnosti. Trebamo bolji mentalitet.

U sljedećem kolu slijedi gostovanje na Anfieldu protiv Liverpoola, što znači da neće biti nimalo lako izbjeći treći poraz u nizu, koji bi dodatno narušio ionako poljuljano samopouzdanje "čekičara".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?