Finalni je dan teniskog turnira u Kiseljaku

Očekuje se okršaj Davis cup reprezentativaca

02.08.2020.
u 11:16

Nakon jučerašnjih mečeva glavnog ždrijeba egzibicijskog teniskog turnira "Kiseljak open 2020" koji se igra na terenima Teniskog kluba Elliptic u kiseljačkom naselju Gomiljaku, danas ljubitelje tenisa očukuje prava poslastica, veliko finale i okršaj Davis cup reprezentatitavaca. U skupini "Sarajevski kiseljak", Mirza Bašić je sa dvaput po 4-1 nadigrao Dušana Milanovića, dok mu je Luka Puljić predao pri rezultatu 3-0 u prvom setu zbog ozljede. Umjesto Puljića, u glavni ždrijeb je upao Amar Kolić. Aldin Šetkić Koliću nije dozvolio osvajanje niti jednog gema, dok mu je Milanović stvorio ozbiljne probleme. Šetkić je dobio prvi set sa 4-1, no mladi Milanović osvaja drugi set u tie-breaku i odvodi meč u tri seta. U trećem setu Šetkić je odigrao odlično, i pobijedio 4-0, no Milanović sigurno može biti zadovoljan jer je uzeo set reprezentativcu.U drugoj skupini mečevi su riješeni u dva seta. Nerman Fatić je sa 4-2,4-0 riješio Danijala Muminovića, te sa dvaput po 4-1 Gorana Radanovića. Tomislav Brkić je sa 4-1,4-2 bio bolji od Muminovića, a Radanoviću je, kao i Fatić, dozvolio tek po jedan gem po setu.

Završnica turnira je danas. Prvi će na teren Nerman Fatić i Tomislav Brkić koji će međusobnim ogledom odlučiti o prvom mjestu u skupini "Boreas" i putniku u finale. Nakon njih u skupini "Sarajevski kiseljak" za prvo mjesto i finale razigravaju Mirza Bašić i Aldin Šetkić. U popod nevnim satimameč za prestiž igraju Danijal Muminović i Goran Radanović te Amar Kolić i Dušan Milanović, također za prestiž. Finale je planirano za 18 sati. Zanimljiv teniski dan upotpunit će i nastupi DJ-a te kiseljačkih mažoretkinja, a planirana je i svečanost dodjela nagrada odnosno zatvaranja turnira. Tri meča reprezentativaca, ali i preostala dva meča kvalifikanata željnih dokazivanja garantiraju sjajan tenis. Nedjelja je kao stvorena za uživanje na terenima TK Elliptic u Gromiljaku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije