Mali nogomet

Obavljen ždrijeb za završnicu Lige Hercegovine

13.08.2018.
u 16:57

Deset najboljih momčadi iz cijele Hercegovine dat će svoje predstavnike za završnicu Lige Hercegovine, natjecanja čiji će pobjednik ponijeti prestižni Večernjakov pehar

U hotelu Mostar obavljen je ždrijeb za završnicu Lige Hercegovine koja će se od 20. do 24. kolovoza održati u Mostaru, na sada već kultnom igralištu iza 10. Osnovne škole. Deset najboljih momčadi iz cijele Hercegovine dat će svoje predstavnike za završnicu Lige Hercegovine, natjecanja čiji će pobjednik ponijeti prestižni Večernjakov pehar.

U ždrijebu su se našli predstavnici Mostara, Širokog Brijega, Čapljine, Stoca, Ljubuškog, Čitluka, Posušja, Gruda, Tomislavgrada i Livna. U ponedjeljak 20. kolovoza igrat će se prednatjecanje u kojemu su svoje mjesto našle momčadi s najslabijim koeficijentima na prethodnim natjecanjima. U utorak će predstavnici Mostara i Čitluka igrati s pobjednicima od ponedjeljka, dok će se u srijedu igrati druge dvije četvrtfinalne utakmice. U četvrtak 23. kolovoza na rasporedu je polufinalna večer, a finalna večer na rasporedu je u petak 24. kolovoza.

Igra se po kup sustavu na ispadanje, dok bi natjecateljski dio svake večeri trebao počinjati od 20.30 sati s prvom utakmicom večeri. Postoji mogućnost organizacije i revijalnih utakmica o kojima će organizatori iz SU Liga Hercegovine naknadno izvijestiti javnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije