JK Neretva

Novi uspjeh mostarskog kluba

21.04.2016.
u 11:00

Na Prvenstvu BiH za kadete održanom u Bihaću četiri člana JK Neretva iz Mostara izborila su pravo nastupa na Balkanskom i Europskom prvenstvu. Odličnim rezultatom na državnom prvenstvu izravno su se plasirali Vesna Vukoja, Samuel Matijević, Sandra Sivrić i Srđan Ajvaz. Balkansko prvenstvo za kadete održat će se u Srbiji (Kikinda), dok će se Europsko prvenstvo održati u Finskoj (Vantaa).

- Kao trener, prezadovoljan sam rezultatima jer od 40 klubova, koji su imali svoje natjecatelje, mi smo definitivno među najmlađima, ako ne i najmlađi. Zanimljivo je i to da nakon manje od 2 godine od osnutka ostvarujemo bolje rezultate od klubova koji egzistiraju više od 10, 20, 30 godina. Ne bih nikoga izdvajao jer su svi naši natjecatelji bili sjajni, i to isključivo zbog toga što su iz svake borbe iz koje su izlazili, bilo kao pobjednici ili kao poraženi, bili raspoloženi i ponašali se kao sportaši. Naši članovi su jednostavno uživali. Ovom prilikom pozivamo sve pojedince i tvrtke koji bi svojim skromnim doprinosima ovim sportašima i reprezentativcima omogućili sudjelovanje na ovako velikim natjecanjima, da nam se jave na kontakte koje mogu pronaći na našoj stranici www.jkneretva.ba, rekao je trener JK Neretva Majo Ćeško.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije