nogomet

Novi ugovor: Evo koliko će Raketa zarađivati u Barceloni

rakitic
Reuters
12.11.2016.
u 14:12

Po novom ugovoru, plaća će biti povećana na minimalno 10 i maksimalno 14 milijuna eura po sezoni i bit će u platnoj grupi kao Jordi Alba i Sergio Busquets

Sjajni veznjak Barcelone i reprezentativac Hrvatske Ivan Rakitić uskoro će dobiti novi ugovor u Barceloni, piše Marca.

Ivan Rakitić je nezamjenjiv u timu Luisa Enriquea. Od svih igrača Barcelone upravo je Hrvat taj koji je odigrao najviše utakmica otkad je Enrique preuzeto tim.

Osim što je aktivan u napadačkom sustavu i formaciji, popularni Raketa je sjajna ispomoć defanzivcu Blaugrane Sergiju Busquetsu u "prljavim" poslovima u obrani. Jednostavno, Barcelona bez njega nije isti tim, prenosi N1. 

Kad je 2014. godine stigao na Nou Camp iz Seville i potpisao ugovor po kojem je godišnje zarađivao osam milijuna eura. Sada, po novom ugovoru, plaća će biti povećana na minimalno 10 i maksimalno 14 milijuna eura po sezoni i bit će u platnoj grupi kao Jordi Alba i Sergio Busquets. Vjeruje se da će ga ugovor vezati najmanje do 2020. godine, a moguće je i do 2021. godine, piše MArca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?