EMOTIVAN TRENUTAK

Novak Đoković se rasplakao: Rat mi je slomio srce...

21.11.2017.
u 19:20

- Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Mislim da u životu nisam toliko plakao - rekao je Đoković

Bivši najbolji tenisač svijeta Novak Đoković gostovao je u jednom američkom podcastu i govorio o svojoj karijeri. Srbin je u jednom trenutku počeo pričati o izbjeglicama s Bliskog istoka koje je sreo u Beogradu i nije mogao zadržati suze.

- Stotine tisuća izbjeglica prošlo je kroz Srbiju na putu prema Njemačkoj i Austriji. Izgubili su svoje obitelji, kuću, dom i tražili krov nad glavom. Išao sam posjetiti jednu od tih lokacija u Beogradu, u pitanju je bio jedan hotel. Pretpostavljao sam što me čeka, ali čim sam ušao osjetio sam jake emocije. Bol, nesigurnost, tugu - rekao je Đoković i nastavio:

- Otišao sam u dio gdje su bila djeca i počeli smo se igrati. Došla je majka djevojčice s kojom sam se igrao i rekla joj 'vrijeme je da krenemo'. Pomislio sam 'kamo će krenuti'. Oprostite, čak me i danas to pogađa. Ne znam kamo su otišli. Bilo je teško vidjeti mamu kako vodi nju i dječaka od šest-sedam godina. Idu bez ičega, pješke, nekamo. To su stvari koje vam slome srce, ali to je ono što napravi rat. Bilo mi je teško, ali sam u isto vrijeme bio zahvalan jer sam kroz sve to prošao tijekom rata u devedesetim godinama. Sve me to učinilo osjećajnim i više povezanim s ljudima. Shvaćam da sve što imam mogu izgubiti ako ne uživam u tome. Sve me to ostavlja čvrsto na zemlji.


Taj je događaj u Đokoviću ostavio dubok trag.

- Bilo je to nevjerojatno iskustvo. Mislim da u životu nisam toliko plakao - rekao je Đoković.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije