Integracija migranata u društvo

Nogometni savez BiH želi migrantima omogućiti da se uključe u klubove!?

nogomet
26.06.2020.
u 18:44

U Bihaću je danas održana konferencija za medije pod nazivom „Integracija migranata u društvo kroz nogomet“. Konferenciju je otvorio izvršni direktor Sektora za sport Nogometnog saveza BiH Elmir Pilav, prenosi "Sport Centar".

- Osim naše želje da uključimo migrante u društvo i olakšamo im tešku situaciju u kojoj su se našli, želimo omogućiti, prije svega onim najmlađima, da se registriraju u lokalne klubove i igraju nogomet. Projekt „Integracije migranata kroz nogomet“ koji je odobren od strane UEFA, podijeljen je u dvije faze. Prva se tiče organizacije događaja u kampovima, a druga je uključivanje u klubove i na taj način ovaj projekt može donijeti prednosti na duže staze.“

Međutim, na konferenciji nije objašnjeno kako će se omogućiti registracija migrantima koji ne posjeduju dokumente te su ilegalno ušli u BiH.

Ključne riječi

Komentara 1

IJ
I ja tebi
21:30 26.06.2020.

Opa počelo je uključivanje u društveni život pa će dobivanje azila pa državljanstvo i eto ti gotova priča. Njima samo treba kolač preko leđa i natjerat tamo odakle su i došli.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije