Nogometaši Zrinjskog u petak gosti na EVONA Ligi MZ Mostara

13.07.2023.
u 15:12

Nogometaši Zrinjskog u petak bi trebali gostovati na EVONA Ligi mjesnih zajednica Mostara. Plemići su prije nekoliko dana gostovali u Armeniji u sklopu 1. kola kvalifikacija za Ligu prvaka, gdje su ostvarili pobjedu protiv armenskog prvaka Urartua. Zrinjski je toj utakmici slavio s 1:0, a 18. srpnja na rasporedu je uzvratni susret u Mostaru (20 sati).

Nogometaši i stručni stožer Zrinjskog već tradicionalno navraćaju na mostarsku ligu. Kroz godine se ta suradnja produbila. Za brojne navijače Zrinjskog, posebno one najmlađe, njihov dolazak na igralište iza 10. osnovne škole je uistinu veliki događaj. Tom prilikom organiziraju se prigodna natjecanja za najmlađe, kao i prigodne nagradne igre, a slično se može očekivati i ovog puta.

Organizatori EVONA Lige MZ Mostara ovim se putem zahvaljuju HŠK Zrinjski na svemu što je mostarski klub učinio prema ovom popularnom natjecanju te su sve svoje članove pozvali da podrže Zrinjski na svim utakmicama koje mostarski klub bude igrao ovog ljeta u Europi. Izrazili su nadu kako će mostarski prvak ovog ljeta postati prvi klub iz BiH koji će izboriti grupnu fazu nekog  UEFA- inog natjecanja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije