Kvalifikacije za Ligu prvaka

Nogometaši Zrinjskog otputovali na uzvrat u Bratislavu, imat će podršku 500 navijača

31.07.2023.
u 13:22

Nogometaši Zrinjskog otputovali su danas čarter letom u Bratislavu gdje će sutra protiv Slovana pokušati nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice drugog pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka.

Raspoloženje među ekipom je na zavidnom nivou, što se može vidjeti i na fotografijama koje je mostarski klub objavio na svojim društvenim mrežama.

"U ovoj utakmici nemamo izbora, ako mislimo proći dalje moramo pobijediti. Rezultat prvog duela nam nije povoljan, ali nije sve crno. Slovan je u prednosti za jedan gol. Ako mi zabijemo gol onda je sve u egalu”, rekao je Rendulić uoči leta.

 

Prvak Slovačke je prošlog utorka u Mostaru svladao bh. prvaka rezultatom 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Zuberu Sharani u 53. minuti.
Zrinjski će u Bratislavi imati i veliku podršku s tribina budući da su navijači mostarskog kluba već kupili gotovo 500 ulaznica.

"Napominjemo kako će dio ulaznica u prodaji biti i na dan utakmice", poručili su Plemići.

Podsjetimo, uzvratna utakmica između Slovana i Zrinjskog igra se sutra s početkom od 20:30 sati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije