Humani nogometaši

Nogometaši i struka Sarajeva prikupljali novac za invalidska kolica svom velikom navijaču

18.01.2017.
u 09:00

Prvotimci Sarajeva uvijek imaju podršku s tribina stadiona Koševo, a mnogi ne znaju kako za njih svaku utakmicu vjerno navija i jedan navijač s tartan-staze.

Njegovo ime je Mirza Alihodžić, koji je zbog svog zdravstvenog stanja primoran za kretanje koristiti kolica.

Alihodžić ima stara kolica, a protekla dva dana prikupljao je donacije kako bi kupio nova jer su stara dotrajala.

- Naši prvomci zajedno sa stručnim stožerom prve momčadi rado su se odazvali akciji prikupljanja sredstava za kupnju novih kolica našem vjernom navijaču.

Podrška koju on pruža nogometašima Sarajeva, bez obzira na vremenske prilike, satnicu utakmice ili ime protivnika, od velikog je značaja za naše nogometaše i oni su odlučni na simboličan i koristan način biti tu za Mirzu, koji je uvijek uz njih, priopćili su iz FK Sarajevo.

Tako je kapetan prve momčadi FK Sarajevo Haris Duljević posjetio navijača Mirzu Alihodžića i uručio mu ispred nogometaša i trenera određen novčani iznos koji je, vjerujemo, dobrodošao za nabavu novih kolica koja bi zadovoljila njegove osnovne potrebe i za njega ono najvažnije - kako bi i na proljeće bio uz igrače u bordo-bijelim dresovima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije