Reprezentacija BiH

Nogometaši BiH u lipnju igraju na Kirin kupu u Japanu

reprezentacija BiH
12.12.2015.
u 07:00

Uz BiH, za sada je poznato kako će na Kirin kupu igrati domaćin Japan, dok organizatori pregovaraju s još dvije reprezentacije

Nogometna reprezentacija BiH igrat će na Kirin kupu u Japanu početkom lipnja iduće godine, dogovorili su čelnici Nogometnog saveza BiH (NS BiH) s organizatorima prestižnog turnira. Kako saznaje Agencija Anadolia (AA), službeni ugovor o odlasku bh. vrste u Japan bit će potpisan u idućim danima, ali je sudjelovanje izabranika izbornika Mehmeda Baždarevića na turniru gotova stvar. Uz BiH, za sada je poznato kako će na Kirin kupu igrati domaćin Japan, dok organizatori pregovaraju s još dvije reprezentacije. Utakmice će se igrati po kup-sustavu 3. i 7. lipnja, što znači da će Edin Džeko i društvo imati još dvije provjere pred početak kvalifikacija za SP u Rusiji.

Zanimljivo, ukidanjem FIFA-ina termina za prijateljske utakmice, u Japanu će biti dva posljednja testa za BiH uoči početka kvalifikacija u skupini H, gdje će, osim protiv Estonije, igrati i protiv Belgije, Grčke i Cipra.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije