Ogorčeni ponašanjem na Koševu

NK Široki Brijeg: Radilo se o ciljanoj eliminaciji Širokoga iz borbe za naslov

široki brijeg
10.08.2015.
u 19:25

Mislili smo da je prošla sezona u kojoj smo drastično oštećeni sudačkim previdima i krađama, te ostali bez Europe - stvar prošlosti, navode iz NK Široki Brijeg

U Širokom Brijegu su bili nezadovoljni navodnim uvredama koje su pretrpjeli na Koševu, a u klubu su ogorčeni vrijeđanjem na nacionalnoj osnovi do te mjere da su izdali i priopćenje na tu temu.

"Mislili smo da je prošla sezona u kojoj smo drastično oštećeni sudačkim previdima i krađama, te ostali bez Europe - stvar prošlosti. Ne, nije se radilo o slučajnostima nego o ciljanoj eliminaciji Širokoga iz borbe za naslov i Europu. Da je tako, potvrda je stigla je u derbiju 3. kola Premijer lige, igranom na Koševu, koji je završio 2:1 pobjedom Sarajeva. Ne sporimo pobjedu, ali želimo skrenuti pozornost javnosti na neke detalje, odnosno da smo smišljeno onemogućeni igrati u ravnopravnim uvjetima.

Od početka je radila kuhinja tročlanog Povjerenstva za suce i tajnika Salema Prolića, pa je za suca određen Dragan Petrović, koji nije dorastao dijeliti pravdu na ovakvom susretu. On je sudio "antinogometno" - uz nas je oštetio i Sarajevo. Da je u završnici prvog poluvremena sudio jedanaesterac za Sarajevo, možda nas u nastavku ne bi onako zakidao i navlačio za domaćine. Dosudio je "milijun" nepostojećih prekršaja u zoni ugroze naših vrata, a žmirio na iste prekršaje nad našim igračima pred vratima Sarajeva."Nije vidio" namjerno udaranje Brekala od strane Benka i druge sporne detalje, o čemu ćemo dokaze dostaviti tijelima NS BiH.

Na Koševu smo ne prvi put dočekani jako neprijateljski od publike (vrijeđanje na nacionalnoj osnovi i stalno skandiranje "j.... te Lištico", pp). Sve je to iz svečane lože "potpirivao" igrač Sarajeva Džemal Berberović (isti igrač isključen je lani na Pecari, nakon čega je psovao publici "majku ustašku" i prijetio svima koje je sreo, pp). Na njegovo ponašanje u loži, policija je reagirala krajnje korektno. Hvala i čelniku Sarajeva Dini Selimoviću, čelniku Sarajeva, koji se (opet) ispičao za doživljene neugodnosti, navodi se između ostalog u priopćenju NK Široki Brijeg.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije