kraj suradnje

Niko Kovač više nije trener Bayerna, dobio je otkaz!

DPA/Pixsell
03.11.2019.
u 21:31

- Igre naše momčadi su loše i bilo je vrijeme da poduzmemo neke korake - rekao je predsjednik Karl-Heinz Rummenigge.

Niko Kovač više nije trener Bayerna, objavio je bavarski klub na svojoj stranici.

- Igre naše momčadi su loše i bilo je vrijeme da poduzmemo neke korake - rekao je predsjednik Karl-Heinz Rummenigge i dodao:

- Uli Hoeneß i Hasan Salihamidžić i ja razgovarali smo Nikom i on nije više trener Bayerna. Žalimo zbog ovakvog razvoja događaja. Želim mu zahvaliti na svemu, posebno na dvostrukoj kruni prošle sezone.

Bayern je jučer doživio debakl na gostovanju kod Eintrachta (5:1), Kovačeva bivšeg kluba. Bavarci su nakon 10 kola na četvrtom mjestu Bundeslige sa 18 bodova.

Niko je kao igrač boje njemačkog kluba branio od 2001. do 2003., a klupu Bayerna preuzeo je prošle sezone. Osvojio je dvostruku krunu, kup i prvenstvo, iako su ga konstantno pratile medijske kritike. Ove sezone Bavarci su loše ušli u sezonu što je presudilo Niki.

Kovač je u trenerskoj karijeri vodio hrvatsku reprezentaciju, a jako je uspješan bio i na klupi Eintrachta. Momčad iz Frankfurta vodio je dvije godine i time si osigurao transfer u Bayern.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?