NE PRESTAJE GA HVALITI:

Nijemac otkrio tajnu Lovrenovog preporoda

Lovren
18.03.2016.
u 19:47

Trener Liverpoola Jürgen Klopp nahvalio je i dan poslije utakmice s Manchester Uniteteda preporođenog hrvatskog reprezentativca Dejana Lovrena.

Branič trenutno igra u odličnoj formi, što nije bio slučaja kada je Nijemac prošlog listopada preuzeo klupu engleskog velikana. Klopp tvrdi da nije iznenađen njegovim predstavama, te se prisjetio kako je igrao protiv njegove bivše momčadi Borussije Dortmund. To je bilo u prijateljskom susretu u kolovozu 2014.

Dolazak u Liverpool

“Što mogu reći o Dejanu Lovrenu? Čuo sam dosta toga što se događalo prije nego što sam tu došao i u to sam se potom sam uvjerio, a to je da nije bio u najboljoj situaciji. Međutim, za njega je moj dolazak bio dobar jer sam imao samo jednu utakmicu na pameti. Onu prijateljsku između Liverpoola i Borussije Dortmund. Mislim da je to bio njegov prvi nastup za Liverpool i bio je izvanredan. Tako da sam bio prilično siguran da mu mu je to pomoglo”, rekao je Klopp te je nastavio:

“Ponekad igračima dobro dođe velika promjena, da može krenuti ispočetka i to je on učinio. Sada svi mogu vidjeti za što je sposoban. Dejan je sada na dobrom putu”.

U četvrtak je zajedno s Mamdouom Sakhom briljirao pa su obijca dobili pohvale trenera.

“Oba središnja braniča bila su fenomenalna, ali ne želim zaboraviti niti na Martina Škrtela. Kolo Toure je također bio odličan otkako sam tu. Kada sam došao imao je snage za pola sata, ali sada je uvijek na raposlaganju i pravi je uzor na svakom treningu. Lucas je također bio sjajan na toj poziciji. Imali smo dosta problema s braničima i zbog toga smo neko vrijeme primali dosta golova, ali smo također vidjeli i neke odlične predstave na tim pozicijama”, zavšio je Klopp.

Podsjetimo, poslije utakmice na Old Traffordu Klopp je poželio da izbjegne bivšu mu momčad, Borussiju Dortmund, u četvrtfinalu Europske lige. Sudbina mu, međutim, ovaj put nije bila naklonjena.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije