Jaka konkurencija

Ni najbolji igrač Lige MZ Mostar nije uspio proći pretkolo

09.08.2017.
u 07:00

U Mostaru je počeo Veliki ljetni malonogometni turnir grada Mostara. Riječ je o komercijalnom turniru kojeg organiziraju isti organizatori koji su uspješno organizirali Ligu mjesnih zajednica grada Mostara.

Drama već u pretkolu

Već su utakmice pretkola donijele iznenađenja. Jasno se može i odrediti koliko će ovo natjecanje zapravo biti kvalitetnije u odnosu na Ligu MZ grada Mostara, koja je ipak na jednoj nižoj igračkoj razini u odnosu na ovo natjecanje na kojemu igraju najkvalitetniji igrači malog nogometa iz cijele regije. Bogat nagradni fond turnira, koji je među najizdašnijima u cijeloj BiH definitivno je mamac za kvalitetu.

To što si možda najbolji igrač na Ligi MZ Mostara ne znači kako na ovom turniru možeš proći pretkolo. Momčad MB Rudnik predvođena Ivanom Drežnjakom (prije nekoliko dana proglašenim za najboljeg igrača Lige MZ Mostara) te s još nekoliko turnirski poznatih nogometaša naletjela je na tvrd orah u vidu momčadi Svadbenog salona Afrodita. Momčad s Rudnika pokazala je možda i više u regularnom dijelu utakmice, ali ništa nije zaostajao ni njihov protivnik koji je u zadnjim sekundama izjednačio na 4:4. Nakon udaraca sa šest metara slavio je Svadbeni salon Afrodita sa ukupnih 7:4. U drugom susretu večeri momčad Caffe Gaga / Caffe Pavo, koju uglavnom čine malonogometaši momčadi s Lige mjesnih zajednica Mostara koji inače nastupaju za sastav Rodoč I, bila je previše iskusna za momčad Restorana Kruševo (7:2). Uigrane akcije i rutinska taktika presudili su pobjednika. Hvidra Mostar imala je dosta poteškoća sa Katarinom d.o.o. Spomenuti susret lako bi mogao biti neka polufinalna utakmica nekih jačih turnira u Hercegovini, a ovdje je to bila utakmica u pretkolu.

Utakmice svakim danom

Zadnji susret večeri završen je također nakon šesteraca. Grill Jedanaest je s ukupnih 7:5 bio bolji od momčadi Žute podmornice (regularni dio 3:3).

Turnir se igra svakim danom, pa i vikendom od 19.30 sati na igralištu iza 10. osnovne škole u Mostaru. Svaki dan donosi četiri utakmice. Večeras će snage odmjeriti: Caffe Pink Karlovačko - Rest. Charisma/Centar Auto, Caffe Monte Carlo - Staklorad (juniori), C2/Foto video Pehar, Taxi 1506 - HP Investing. Natjecanje u 1. kolu trebalo bi potrajati sve do ponedjeljka, ali kako su se već u pretkolu vidjele jake utakmice očekivati je i veći interes publike. Spomenuto natjecanje kao glavni argument ima visok kvalitet, kao i odveć poznati komfor uz dobru kapljicu i ukusan roštilj. Mostar će i tako dalje ovog ljeta uživati u malom nogometu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije