SVE ODUŠEVIO

Neymar, kamo ćeš? Zvijezda Liverpoola ponizila Brazilca

Reuters/Pixsell
19.09.2018.
u 11:45

- Pokrivali smo puno prostora i posebice koristili prostor na desnom krilu jer Neymar je igrač svjetske klase, ali on nije obrambeni igrač i upravo to smo pokušali iskoristiti - rekao je Klopp

Liverpool je nastavio sa sjajnim rezultatima na početku ove sezone. Nakon pet pobjeda u Premier ligi, stigla je i prva u Ligi prvaka, na Anfieldu je s 3:2 u odličnoj utakmici pao moćni PSG. 

Redsi su poveli golovima Sturridgea i Milnera, da bi se PSG vratio golovima Meuniera i Mbappea. Da tri boda ostanu u Liverpoolu pobrinuo se Firmino golom u 92. minuti.

Za potez utakmice pobrinuo se Mane koji je sjajnim driblingom ponizio Neymara i oduševio sve.

Video možete pogledati OVDJE

Nakon utakmice trener redsa Jürgen Klopp je otkrio da su baš stranu na kojoj se Brazilac bio pokušali najviše iskoristiti što im se na kraju i isplatilo.

- Morali smo držati koncentraciju i u tome smo uspjeli. Pokrivali smo puno prostora i posebice koristili prostor na desnom krilu jer Neymar je igrač svjetske klase, ali on nije obrambeni igrač i upravo to smo pokušali iskoristiti - rekao je Klopp.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije