LOŠA PROCJENA

Nevjerojatna pogreška! Otkrivena tajna vezana uz Luku Modrića

Luka Modrić
Angel Rivero/UESyndication/PIXSELL
25.11.2016.
u 10:31

Luka u Španjolskoj ima status zvijezde, stalno je u medijima koji ga neprestano hvale, ali tako je bilo i u Engleskoj koju je zaludio igrajući za Tottenham

Luka Modrić jedan je od najboljih veznjaka svijeta, što potvrđuje činjenica da je proglašen najboljim veznjakom španjolske lige, ali i to da je među kandidatima za momčad godine.

Luka u Španjolskoj ima status zvijezde, stalno je u medijima koji ga neprestano hvale, ali tako je bilo i u Engleskoj koju je zaludio igrajući za Tottenham. Upravo je njegov trener iz Spursa Harry Redknapp otkrio tajnu vezanu uz njegov dolazak u Englesku. Naime, poznato je da je za njega bio zainteresiran i Arsenal, ali nije se znalo zbog čega je odustao. Redknapp je to opisao u svojoj knjizi "It Shouldn’t Happen to a Manager“.

– Modrić je igrao na lijevoj strani, a ja sam ga povukao u sredinu terena. Prigovarali su mi čak i neki moji suradnici koji su mislili da Modrić fizički nije dorastao toj poziciji, gdje obično ordiniraju najsnažniji igrači. No, ja sam vjerovao u njega – napisao je Redknapp pa dodao:

– Kada smo igrali protiv Chelseaja, ja sam ga postavio u sredinu uz Toma Huddlestonea, iako su sa suprotne strane bili Frank Lampard, Michael Ballack i John Obi. Pobijedili smo 2:1 i Luka je bio ponajbolji igrač na terenu. I još uvijek igra na toj poziciji. A Wenger ga nije uzeo upravo zbog toga što nije vjerovao da Luka to može. Arsenal ga je mogao imati, ali nije vjerovao u njega i zbog toga su ostali bez takvog igrača.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije