Legenda tvrdi:

Neuer nema izgleda za Zlatnu loptu pored Ronalda

Ronaldo
Foto: Gtres/PIXSELL
15.12.2014.
u 12:39

Bivši vratar Manchester Uniteda Peter Schmeichel smatra da Manuel Neuer nema izgleda u borbi za Zlatnu loptu protiv Cristiana Ronalda.

"Kako itko osim Ronalda može osvojiti Zlatnu loptu? Sjajno je što je jedan od trojice nominiranih igrača vratar, ali jasno je da je Portugalac favorit za prestižnu nagradu. Ronaldo je bio predobar za sve ostale", kazao je Peter Schmeichel u ekskluzivnom razgovoru za Goal.com.

"Dugo se nije dogodilo da se vratar našao u posljednjih tri. Nekoliko posljednjih godina obilježile su sjajne vratarske obrane. Neuer se istaknuo na Svjetskom prvenstvu, bio je nesavladiv", dodao je Danac.

"I prošle godine natjecao se za najboljeg europskog igrača u konkurenciji s Arjenom Robbenom. Danas je popularno biti vratar. Djeca žele stati na gol. U budućnosti nas čeka još puno velikih nagrada za vratare", smatra Schmeichel koji hvali Nijemca.

"Neuer je najbolji vratar na svijetu. Sjajan je prošle sezone bio i Thibaut Courtois. Mladi dolaze, a vratari na Svjetskom prvenstvu u Brazilu su bili izvanredni", dodao je legendarni vratar Uniteda.

Zlatna lopta za 2014. dodijelit će se 12. siječnja u Zürichu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije