UNIŠTEN AUTOBUS

Navijački kaos na Kupresu: U sukobu Manijaka i Lešinara više ozlijeđeni i privedenih

screenshot/Facebook
29.05.2022.
u 17:20

Između dvije navijače grupe došlo je do velikog fizičkog sukoba, a nakon tučnjave ima i nekoliko ozlijeđeniu navijača, kao i onih koji su lišeni slobode.

Pred posljednje utakmice 33. kola nogometne Premijer lige BiH došlo je do navijačkih nereda na Kupresu, a iz tamošnje policije potvrđeno je za Klix.ba da su u sukobu bili navijači Borca (Lešinari) i najvjerojatnije navijači Željezničara (Manijaci).

Između dvije navijače grupe došlo je do velikog fizičkog sukoba, a nakon tučnjave ima i nekoliko ozlijeđeniu navijača, kao i onih koji su lišeni slobode.

Doznaje se da je autobus s navijačima Borca u potpunosti uništen. Oni su danas krenuli na gostujuću utakmicu u Posušju, dok je Manijacima s druge strane zabranjeno gostovanje u Tuzli te su namjenski došli na Kupres.

"Oko 14:30 sati Policijska uprava u Kupresu je dobila dojavu da je u mjestu Suho Polja došlo do sukoba navijača. Utvrdili smo da se radi o navijačima nogometnog kluba Borac iz Banje Luke koji su krenuli na utakmicu u Posušje. Što se tiče druge grupe, najvjerojatnije se radi o navijačima Željezničara. Prema do sada prikupljenim informacijama, na autobusima je pričinjena veća materijalna šteta, određeni osobe su privedene u policijsku upravu, a manji broj osoba je zbog zadobivenih ozljeda hospitaliziran u lokalni dom zdravlja u Kupresu. Uhićeno je za sada desetak osoba", rekao je za Klix glasnogovoornik MUP-a HBŽ Ivica Vrdoljak.

Današnji incident samo je nastavak sukoba između Manijaka i Lešinara, a podsjetimo da je 2014. godine između dvije spomenute grupe došlo do velikog obračuna u Oborcima.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?