SJAJNO OZRAČJE

Navijači se zagrijavali uz Mišin vječni hit "Poljubi zemlju"

Marko Pavić
12.01.2018.
u 21:18

Navijači sa svih strana Hrvatske došli su večeras podržati naše rukometaše u utakmici sa Srbijom

Hrvatski navijači napravili su sjajnu atmosferu na otvaranju Europskog rukometnog prvenstva u Spaladium Areni. 10.500 navijača u hrvatskim dresovima i šalovima okupiralo je tribine u Splitu. 

Navijači sa svih strana Hrvatske došli su večeras podržati naše rukometaše u utakmici sa Srbijom. Na transparentima su ispisani gradovi Ogulin, Zadar, Karlovac, Buje, Slavonski Brod... Zanimljivo je jednak broj transparenta navijača koji su stigli iz Bosne i Hercegovine (Široki, Kupres, Vitez, Bugojno, Livno, Rama...).

Navijači su se prvo zagrijali uz Mišin vječni hit "Poljubi zemlju", a onda izviždali govor predsjednika HRS-a Tomislava Grahovca. Ništa bolje nije ni prošla srbijanska himna "Bože pravde" koja je žestoko izviždana. Navijači su naše rukometaše bodrili povicima "Zovi, samo zovi", "U boj, u boj" i "Vukovar, Vukovar". - Slavit ćemo večeras, Srbija nema nikakve šanse - slažu se gotovo svi navijači s kojima smo razgovarali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?