DAN ODLUKE

Navijač uoči utakmice sezone Slavenu Biliću uputio potresnu poruku

Press Asociation/Pixsell
22.07.2020.
u 13:04

Queens Park Rangers i nije u nekoj naročitoj formi, izgubio je dvije od posljednje četiri utakmice, pa razloga za optimizam u svakom slučaju ima

Slavena Bilića večeras u 20:30 sati čeka utakmica sezone, okršaj na domaćem terenu protiv Queens Park Rangersa. Uzme li sva tri boda, dođe li do 25. pobjede, West Bromwich Albion vratit će u Premier ligu uz Leeds United, a time klubu priskrbiti čak i više od 200 milijuna eura.

Naravno, neće biti navijača Albiona koji neće pratiti utakmicu protiv londonskog kluba putem televizijskoga prijenosa, kojem, srećom po Bilića i njegove momke, utakmica apsolutno više ništa ne znači budući da je na 14. mjestu. Uz to, Queens Park Rangers i nije u nekoj naročitoj formi, izgubio je dvije od posljednje četiri utakmice, pa razloga za optimizam u svakom slučaju ima. Hoće li biti i razloga za slavlje, doznat ćemo nešto prije 23 sata, a jednom će čovjeku eventualna pobjeda očito značiti puno više negoli većini navijača. Naime, West Bromwich Albion je u najavi utakmice na svojoj stranici na Facebooku objavio Bilićeve fotografije, ispod kojih se u moru komentara podrške našao i jedan potresan. A kaže:

- Slavene, molim te uvedi nas u Premier ligu. Dan nakon utakmice moram na sprovod najboljem prijatelju. Još je na meni da održim govor. Bit će mi puno lakše ako pobijediš. Molim te učini to za mene, molim te - napisao je izvjesni Jonathan Smith, kojemu je ovih dana zasigurno silno teško u srcu.

Istina, Biliću možda u konačnici i neće trebati pobjeda s obzirom da trenutačno drži drugu poziciju, ali čak i najveći optimisti ne računaju s time da će u posljednjem kolu trećeplasirani Brentford (ima bod manje) kiksati kod kuće protiv Barnsleyja, odnosno da će Wigan uspjeti zadržati siloviti Fulham (na četvrtom mjestu s dva boda manje).  

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije