navijač zgrožen

Navijač iz dijaspore daje 1000 KM za informacije o osobama koje su uništile Modrićev mural

Foto: Bljesak.info
04.07.2018.
u 16:22

U noći s ponedjeljka na utorak veliki mural Modriću u Vukovarskoj ulici išaran je natpisima "I da doneseš titulu prvaka, ostaješ šljam Hrvata"

Navijač hrvatske reprezentacije iz inozemstva nudi nagradu od 1000 konvertibilnih maraka za informacije koje bi dovele do pronalaska osobe koje je uništila mural posvećen Luki Modriću u Mostaru. 

Podsjećamo, u noći s ponedjeljka na utorak veliki mural Modriću u Vukovarskoj ulici išaran je natpisima "I da doneseš titulu prvaka, ostaješ šljam Hrvata" i "Go*** maleno". 

"Protiv njih podnijet će se kaznena prijava i nadati je se da će im policija i tužiteljstvo naplatiti rekonstrukciju grafita u prvobitno stanje. Nećemo primjenjivati nikakvu silu ni sami provoditi pravdu", napisao je čitatelj, prenosi Bljesak.info.

Podsjećamo, Modrić je kao igrač Dinama godinu dana proveo na posudbi u Zrinjskom iz Mostara i osvojio naslov najboljeg igrača sezone. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije