HŠK Zrinjski

Nakon Tomića, Graovca i Peke, iz Zrinjskog otišli Mešanović i Petrak

22.06.2017.
u 07:00

 U prvoj kontrolnoj utakmici u pripremama za novu sezonu Zrinjski je federalnog drugoligaša HNK Tomislav pobijedio 6:0. Stručni stožer mostarskog kluba koristio je 22 igrača, a u strijelce su se upisali Saša Kajkut, Salko Jazvin, dva puta Toni Jović, Slobodan Jakovljević i Momčilo Mrkaić. U prvom poluvremenu za Zrinjski su nastupili: Bandić, Galić, Vulić, Katanec, Ćosić, M. Ćavar, Čirjak, Todorović, Hajdarević, Kukoč i Kajkut, dok su u drugom poluvremenu na teren istrčali sljedeći nogometaši: Kozić, Barić, Jakovljević, Lučić, Šetka, D. Ćavar, Kobiljar, Jazvin, Mulahusejnović, Jović i Mrkaić. Bez minutaže u Tomislavgradu su ostali vratari Pirić i Trifković te Stojkić, Jamak, Bilbija, Filipović i Mešanović. U ovim pripremama Zrinjski će još imati prijateljske oglede sa Goškom (24. lipnja, Mostar), Cibaliom (27. lipnja, Tomislavgrad) i Vitezom (30. lipnja, Tomislavgrad). Što se tiče odlazaka, nakon što su redove aktualnog prvaka BiH napustili Tomić, Graovac, Peko HŠK Zrinjski je jučer službeno potvrdio kako će u novu sezonu ući bez Jasmina Mešanovića i Olivera Petraka. Mešanović će kao slobodan igrač karijeru nastaviti u inozemstvu, a ista je situacija i s Petrakom. Mešanović je stigao prije dvije godine u Zrinjski, Petrak prije tri, a oba nogometaša dali su veliki doprinos u osvajanju posljednja dva naslova prvaka BiH.

Iz Uprave mostarskog kluba uputili su im iskrenu zahvalu na svemu što su uradili za klub, te im žele puno sreće u nastavku karijere.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije