Izvanredna sjednica Upravnog odbora FK Sarajevo

Nakon poraza od Slavije smijenjen kompletan stručni stožer

dzenan
11.09.2015.
u 09:46

Nakon što je FK Sarajevo jučer u okviru 7. kola Premijer lige BiH izgubio od Slavije u Lukavici, kasno sinoć je održana izvanredna sjednica Upravnog odbora na kojoj je donesena odluka o smjeni svih članova stručnog stožera.

Sarajevo je jučer poraženo od Slavije rezultatom 1:0. Gol za Slaviju je postigao Darko Spalević u drugoj minuti nadoknade prvog poluvremena. Isti je igrač dobio i crveni karon u 55. minuti, pa je Slavija do kraja utakmice igrala sa igračem manje. Brojčanu prednost Sarajevo ne samo da nije iskoristilo, nego je Slavija bila bolji protivnik na terenu. Nakon još jednog ogromnog kiksa, smijenjen je kompletan stručni stožer FK Sarajevo. "Zbog nezadovoljavajućih i ispodprosječnih rezultata od početka natjecateljske sezone 2015./16. odlučeno je kako će igrači prvog tima FK Sarajevo biti kažnjeni, prije svega zbog neangažiranog pristupa igri te odnosa koji ne dolikuje bojama i grbu FK Sarajevo, a sve u skladu sa važećim stegovnim pravilnicima kluba", priopćeno je iz FK Sarajevo. Prvi tim će do izbora novog šefa stručnog stožera voditi privremeni stručni stožer. "Upravni odbor će imenovati privremeni stručni stožer, sačinjen od trenera i osoblja iz kluba, koji će svoju dužnost obavljati najduže do kraja mjeseca, kada će najkasnije biti imenovan novi šef i kompletiran ostatak stručnog stožera", navodi se u priopćenju. Uščuplić je tijekom igračke karijere odigrao 144 utakmice za FK Sarajevo u kojima je postigao 26 golova. Kao trener je vodio mladu ekipu Sarajeva od 2005. do 2013. godine, a potom je godinu dana bio pomoćni trener u prvom timu. U dva navrata bio prvi trener FK Sarajevo, prošle sezone je osvojio titulu prvaka BiH, prvu od 2007. godine, a pretprošle Kup BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije