Ovog vikenda započinje završnica prvenstva košarkaša i košarkašica Bosne i Hercegovine

Najzanimljiviji susret u Bijeljini

21.04.2023.
u 16:52

Ovog vikenda započinje završnica prvenstva košarkaša i košarkašica Bosne i Hercegovine. Košarkaši će završnicu započeti susretima četvrtfinala, dok će košarkašice započeti susretima polufinala. Svi susreti igraju se na dvije pobjede osim finala koje će se igrati na tri dobivena susreta.

Kod muškaraca najzanimljiviji susret četvrtzavršnice očekuje se u Bijeljini gdje će trećeplasirana Budućnost ugostiti četvrtoplasiranu Bosnu iz Sarajeva. Prema informacijama iz Bijeljine, za susret protiv Bosne vlada veliko zanimanje i sve ulaznice su prodane. Široki kao apsolutni favorit domaćin je Slaviji, a drugoplasirani Borac ima prednost u poziciji u odnosu na Leotara. Aktualni prvak Igokea tek će u četvrtak 27. travnja igrati susret protiv Sparsa.

U ženskoj konkurenciji aktualne prvakinje Orlovi iz Banje Luke domaćin su Play off-u iz Sarajeva, dok su nekadašnje prvakinje Bosne i Hercegovine igračice Banovića domaćini Lavovima.

Raspored muškarci, 22.travnja:

Budućnost - Bosna (19 sati)

Široki - Slavija (20 sati)

23. travnja

Borac-Leotar (19.30)

27. travnja

Igokea-Spars (17 sati)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije