Petar Metličić tvrdi:

Najveću pogrešku u svojoj karijeri Lino je sinoć napravio!

 Lino Červar
Jurica Galoic/PIXSELL
24.01.2021.
u 08:58

Izbornik rukometne reprezentacije Lino Červar šokirao je javnost kada je nakon poraza od Argentine izjavio da odlazi nakon turnira.

U RTL-ovom studiju takav potez komentirao je Petar Metličić, bivši kapetan reprezentacije, kao i Goran Šprem te Drago Vuković.
Metličić: Najveća greška Linove karijere

"Totalno promašeno. Červar je preuzeo odgovornost i to je ok. Ali zašto podnosi ostavku dok je Hrvatska još živa? Što ako dođemo u četvrtfinale ili polufinale? Što dalje? Kako ćeš ti motivirati tu momčad? Brod nije potonuo, a on je zadnji koji ga treba napustiti. Bio je vruć nakon utakmice, ali trebao je biti pametniji. Tužno je da će ovo biti kraj za njega", rekao je Metličić.

Nakon toga je dodao: "Ovo je najveća greška njegove karijere. Pustimo utakmicu na stranu, to je sport. To se dogodi. Ali ovo napraviti i oprostiti se na ovakav način, to nije u redu".

S njim se složio i Goran Šprem: "Lino je jedan od naših najvećih trenera. Meni se nikad nije dogodilo da usred turnira trener da ostavku. I Francuska je znala biti 12. Ne padaju glave samo tako. Pitanje je kako će sada i savez reagirati. Čini mi se da je odmaknuo ekipu od sebe, dojam je kao da ih je ostavio na cjedilu. Znam da to nije htio".

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije