VELIKO PRIZNANJE

Najpoznatije sportske novine uvrstile dva vatrena u najbolju momčad godine

24.12.2022.
u 18:09

Dva hrvatska nogometaša dobila su svoje mjesto u udarnih 11 ove kalendarske godine koja je na izmaku

Najugledniji svjetski sportski list, francuski L'Equipe, odao je veliko i značajno priznanje za dva hrvatska asa, Luku Modrića i Joška Gvardiola. Naime, dvojac ponajboljih HR nogometaša svrstan je u idealnu momčad 2022. godine prema izboru poznatog lista čije mišljenje svakako ima težinu. Kapetan vatrenih je odigrao još jedan briljantan turnir i zaslužio medalju na zadnjem SP-u, dok je Gvardiol oduševio svjetsku javnost sjajnim partijama u kockastom dresu. 
Na golu najbolje momčadi je Thibaut Courtois, belgijski golman koji je blistao u Realu i praktički donio kraljevskom klubu pobjedu u finalu protiv engleskog Liverpoola. 


Uz Joška Gvardiola, u zadnjoj liniji se nalaze Kyle Walker (Manchester City), Virgil van Dijk (Liverpool) i Theo Hernandez (Milan). U veznom redu su Modrić, treći najbolji igrač svjetskog prvenstva u Kataru, nekadašnji suigrač iz Reala Casemiro (Manchester United) i Cityjev Kevin de Bruyne. Napad predvode Lionel Messi (PSG), najbolji pojedinac svjetske smotre, Kylian Mbappe (PSG), koji je bio najbolji strijelac u Kataru, i aktualni osvajač Zlatne lopte Karim Benzema (Real).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije