Mlade nade

Najmlađi Plemići osvojili bod i potvrdili prvo mjesto u Mini ligi

13.05.2017.
u 16:48

Jučer je u Osnovnoj školi u Zaliku odigrana utakmica najmlađih uzrasta HŠK Zrinjski i MAS-a. Uzrast dječaka 2009. i mlađih odigrali su utakmicu Mini lige u futsalu.

Mlade nade Zrinjskog već su ranije osigurali prvo mjesto u ovoj ligi, a utakmica je završila rezultatom 3:3. Sva tri gola za momčad Plemića postigao je Josip Buhovac koji se inače nalazi na prvom mjestu liste strijelaca s postignutih 16 golova, piše Hercegoviina.info. 

Zrinjski je u osam odigranih utakmica skupio 19 bodova, dok je na drugom mjestu momčad UniSport Stolac sa skupljenih 10 bodova. Momčad MAS-a se nalazi na petoj poziciji sa skupljena 4 boda.

Nakon što su svoju utakmicu odigrali nogometaši Zrinjskog i MAS-a rođeni 2009. godine, na parket dvorane u Zaliku istrčali su nogometaši rođeni 2008. godine istih klubova. 

U izuzetno zanimljivoj utakmici prisutni gledatelji su mogli vidjeti prave male majstorije malih nogometaša, a utakmica je završila rezultatom 4:4.

Strijelci za Plemiće bili su Filip Zovko 2 gola, te po jedan gol su postigli Davor Miloš i Petar Soldo.

Nogometaši MAS-a trenutno su vodeća ekipa u ovom godištu. MAS je odigrao 13 utakmica i skupio 28 bodova. HŠK Zrinjski se nalazi na drugom mjestu sa skupljena 23 boda iz 11 utakmica, tako da ih je ovaj osvojeni bod ostavio u utrci za prvo mjesto.

Momčad Plemića rođenih 2008. godine sa dvije ekipe nastupiti će u nedjelju na turniru u Ljubuškom. HŠK Zrinjski Crveni nastupiti će u skupini B, a za protivnike će imati ekipe ŠN Limači Čapljina i NK Jadran Ploče, dok je ekipa HŠK Zrinjski Bijeli nastupiti u skupini D, a za protivnike će imati ekipe HŠK Posušje i NK Višići Čapljina.

Ovo godište vodi trener Dragan Vrdoljak.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije