Posušje

Najbolji je vrijedni Marin Begić, aktualni prvak BiH

23.12.2015.
u 07:00

U 2015. Taekwondo klub Poskok Posušje i njegovi članovi osvojili su ukupno 130 medalja, od čega čak 43 zlatnog sjaja

Prepuna posuška dvorana bila je u sportskom zanosu i ozračju na svečanoj godišnjoj sjednici Taekwondo kluba Poskok. Skup je započeo himnom "Lijepa naša", a potom se pozdravnim riječima obratio predsjednik ovoga kluba Petar Boban. Pohvalne riječi, uz ostale, uputio je i Mate Lončar, novi predsjednik Vijeća mladih Federacije BiH, piše Večernji list BiH.

Dobra suradnja

Taekwondo klub Poskok snažno se razvija u svakom pogledu uz vrlo dobru suradnju s mnogima, što je naglašeno i na sjednici, od Općine Posušje, Zapadnohercegovačke županije, do brojnih posuških i drugih tvrtki i medija. Klub je nastupao na razini Bosne i Hercegovine, ali i na međunarodnim turnirima. Na državnom prvenstvu u Visokom u kategoriji mladih kadeta i juniora prvaci Bosne i Hercegovine su Slavo i Ilija Jukić (blizanci), Petar Tomić, David Bašić, Marin Begić i Lucija Bašić. Članice Mihaela Senjak i Ivona Galić nastupile su i na europskom turniru (za TKD Imotski).

Najuspješniji "poskoci"

Proglašeni su najuspješniji po kategorijam. U konkurenciji najmlađih Josip Mandurić i Franka Sabljo, a najbolji mladi kadeti su Slavo Jukić i Josipa Mandurić. Među najuspješnije kadete plasirani su Petar Tomić i Ružica Crnogorac. Najbolji juniori su uspješni i zlatni Marin Begić te aktualna prvakinja u BiH Lucija Bašić. Titulu najboljeg seniora zaslužio je Kristijan Miličević, dok su najbolji u kickovima Ante Bešlić i Filipa Bašić. Najbolji "formaši" su Matej Bešlić i Mihaela Senjak. Posuški su "poskoci" u 2015. godini na svim razinama natjecanja osvojili 130 medalja, a od toga čak 43 zlatne, 36 srebrnih i 51 brončanu. Osvojeno je i 15 pehara za ekipne uspjehe. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?