HODGSON:

Najbolja dupla zamjena koju sam ikad napravio

Roy Hodgson
16.06.2016.
u 19:46

Engleski izbornik Roy Hodgson nije skrivao sreću nakon slavlja Engleske 2:1 protiv Walesa. 

"Nevjerojatna pobjeda. Bili smo odlični protiv Rusije i primili u 93., a danas nam se sav trud vratio u tom istom razdoblju. Da sam gledao ovu utakmicu sa strane i nisam engleski izbornik, bilo bi mi žao Walesa, ali morat će mi sada oprostiti jer se ne mogu na to koncentrirati. Što se tiče momčadi koja je istrčala i zamjena. Puno smo razgovarali o tome tko bi trebao započeti i na kraju se odlučioli da moramo imati dobre opcije kao zamjene ako će trebati nešto promijeniti. Plan je bio da Sturridge i Vardy uđu tijekom susreta, a kasnije i Wilshire ili Rashford, ovisno o rezultatu. Ovo je možda najbolja dupla zamjena koju sam iakd napravio. Tako je ispalo", rekao je Hodgson. 

S druge pak strane Coleman je bio očekivano razočaran. 

"Nisam se nikada toliko razočarano osjećao kao kada je ta lopta ušla u mrežu. Uništio nas je taj gol, ali moramo se dignuti", rekao je izbornik Walesa Chris Coleman pa nastavio: 

"Moji igrači su bili hrabri i igrali su sjajno. Na kraju morate imati i malo sreće, ali nije kao da je naš golman imao obranu za obranom na utakmici. Pred nama je još jedna utakmica i ona je za nas ključna. S obziro da smo ovdje vodili, ostaje gorak okus u ustima, ali moramo to što prije zaboraviti i okrenuti se Rusiji. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije