Španjolski tenisač

Nadal odustao od nastupa u Montrealu

Rafael Nadal
Reuters/PIXSELL
05.08.2022.
u 18:30

"Već neko vrijeme vježbam bez servisa i sve je prolazilo dobro. Servise sam počeo trenirati prije četiri dana, međutim jučer sam osjetio laganu smetnju u trbuhu," poručio je 36-godišnji Španjiolac

Španjolski tenisač Rafael Nadal odustao je od nastupa na ATP turniru u Montrealu zbog problema s ozljedom trbušnog zida.

Vlasnik rekordna 22 Grand Slam naslova zbog iste je ozljede bio prisiljen predati polufinale Wimbledona prošlog mjeseca.

"Već neko vrijeme vježbam bez servisa i sve je prolazilo dobro. Servise sam počeo trenirati prije četiri dana, međutim jučer sam osjetio laganu smetnju u trbuhu," poručio je 36-godišnji Španjiolac koji je pet puta slavio na turniru u Montrealu koji počinje u ponedjeljak.

"Jako sam tužan što nisam otputovao u Montreal i igrao turnir koji sam osvojio pet puta. Međutim, u ovom trenutku moram biti mudar i razmišljati o com zdravlju," dodao je.

Nadal će se sada pokušati pripremiti za nastup na posljednjem Grand Slamu ove sezone, US Openu koji je na rasporedu u New Yorku od 29. kolovoza do 11. rujna.

Od nastupa u Montrealu odustao je i Srbin Novak Đoković jer ne može ući u zemlju jer se nije cijepio protiv COVID-19.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije