ČVRSTO NA ZEMLJI

Nadal nakon ispisivanja povijesti poslao pomirljivu poruku Đokoviću i Federeru

ASANKA BRENDON RATNAYAKE/REUTERS
31.01.2022.
u 19:38

- Volio bih da sam uspio proslaviti, ali nisam mogao. Vratio sam se u sobu oko pet ujutro, nakon antidoping kontrole i konferencije za medije.

Rafael Nadal osvojio je Australian Open i 21. Grand Slam u karijeri te postao najuspješniji tenisač u povijesti, no nije stigao proslaviti taj uspjeh.

- Volio bih da sam uspio proslaviti, ali nisam mogao. Vratio sam se u sobu oko pet ujutro, nakon antidoping kontrole i konferencije za medije. Htio sam samo nešto pojesti i malo odspavati, ali to nije bilo moguće. A večeras ću vjerojatno biti u zrakoplovu - izjavio je Nadal.

Čestitke mu ne prestaju stizati, a toliko ih je da ne može svima odgovoriti. Naravno, stigle su i od strane najvećih rivala, Rogera Federera i Novaka Đokovića.

- Uvijek smo poštovali jedni druge, mislim da gledamo na naše rivalstvo pozitivno. Osjećam se ponosno zbog toga kako smo se kroz cijelo njegovo trajanje ponašali jedni prema drugima. Na kraju krajeva, to je samo igra. Uspjeli smo ostvariti više nego što smo sanjali kad smo bili djeca. Španjolcu je ovo bila druga titula u Australiji, nakon četiri uzastopna poraza u finalima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?