Utakmica u Vrapčićima

Na mostarskom gradskom derbiju 250 navijača Zrinjskog

navijači zrinjski
21.10.2015.
u 12:55

Navijači Zrinjskog će na dan utakmice organizirano, u pratnji policije, biti prevezeni autobusima

Na stadionu u Vrapčićima u subotu, 24. listopada u 14:30 sati igrat će se gradski derbi između FK Velež i HŠK Zrinjski, a prema postignutom dogovoru na stadionu će biti 250 gostujućih navijača.

Tri dana prije mostarskog derbija, na sastanku predstavnika policije, Grada Mostara i nogometnih klubova FK Velež i HŠK Zrinjski usuglašeni su svi detalji oko organizacije utakmice.

Kako je na zajedničkoj konferenciji za novinare kazao predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Hasan Šišić, za gostujuće navijače osigurano je 250 ulaznica, a oni će na dan utakmice organizirano autobusima, u pratnji policije, biti prevezeni do stadiona u Vrapčićima.

Zapovjednik Policijske postaje Mostar Azer Veledar kazao je kako je policija spremna za gradski derbi te se nada da će sve proteći u najboljem redu kao i prethodnih godina.

"Na raspolaganju ćemo imati dovoljan broj policijskih službenika i vjerujem kako će sve biti u redu. Mi smo osiguravali utakmice Veleža i Zrinjskog protekle dvije godine i nije zabilježen ni jedan jedini incident", dodao je Veledar, javlja Fena.

Načelnik Odjela za društvene djelatnosti Grada Mostara Božo Ćorić te predsjednici Veleža Arman Zalihić i Zrinjskog Marin Raspudić pozvali su navijače na fer i korektno navijanje.

"Očekujem veliki broj navijača Veleža, da nam budu dvanaesti igrač, kako bi nam svojom podrškom pomogli doći do tri boda, a mi ćemo svakako ići na pobjedu od prve minute", kazao je Zalihić.

Raspudić je dodao kako se, prije svega, nada da će utakmica biti odigrana u sportskom duhu i uz korektno navijanje.

"Zahvaljujući dobroj suradnji naših klubova i Grada, mostarski derbiji proteklih godina protječu u sportskom duhu i nadam se kako će tako biti i u subotu. Zrinjski ima namjeru pobijediti, a Veležu želimo sve najbolje u nastavku sezone", istaknuo je Raspudić.

U petak, 23. listopada, u 11 sati, u prostorijama Sportskog saveza Grada Mostara treneri i kapetani Veleža i Zrinjskog održat će zajedničku konferenciju za novinare.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije