Sloboda

Na listi želja Tuzlaka i bivši bh. reprezentativac Senijad Ibričić

sport-18.10.2009.,Split,Hrvatska  -utakmica jadanestog kola prve hrvatske nogometne lige izmedju hajduka iz splita i sibenika koja se odigrala na poljudu,na slici senijad ibricic u dvoboju arijanom ademi iz sibenika Photo: Leonard Nincevic/VLM
03.12.2015.
u 07:00

Eventualnim dovođenjem Ibričića Sloboda bi trebala biti konkurentnija na premijerligaškoj sceni i ozbiljniji kandidat za naslov

Nogometaši tuzlanske Slobode u posljednjoj službenoj utakmici ove godine na Tušnju dočekuju Slaviju. Trener Husref Musemić želi ovaj dio prvenstva okončati pobjedom i ostankom na čelnoj poziciji. Nije tajna kako Sloboda želi u proljeće "napasti titulu prvaka BiH" koju, unatoč 96-godišnjoj povijesti ovog sportskog kolektiva, još nema među klupskim trofejima. Trener Husref Musemić već priprema popis igrača koje bi kao pojačanje želio dovesti na Tušanj. Iz neslužbenih izvora doznaje se kako se među igračima koji bi mogli pojačati Slobodu nalazi i bivši reprezentativac BiH Senijad Ibričić. Ovaj tridesetogodišnji nogometaš trenutačno je na posudbi u skopskom Vardaru, a u karijeri je nastupao za Podgrmeč, Zagreb, Hajduk, Lokomotivu iz Moskve te više turskih klubova.

Ibričić ima 42 nastupa za reprezentaciju BiH. Najveći njegovi uspjesi vezani su uz splitski Hajduk gdje je odigrao 109 službenih utakmica u razdoblju od 2008. do 2011. godine, postigavši 49 golova.

Predsjednik Slobode Azmir Husić, koji je nedavno podnio ostavku i rekao kako se u BiH vraća u ožujku iduće godine, brzo je promijenio mišljenje. Povukao je ostavku te najavio povratak u Tuzlu poslije Nove godine kako bi s trenerom Husrefom Musemićem dogovorio angažman nekoliko iskusnih i kvalitetnih nogometaša.

U Slobodi još ne žele govoriti o imenima nogometaša koje namjeravaju angažirati u prijelaznom roku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije