Baka Slišković

Na Grbavici riješiti prvenstvo! Slavio je Široki, zašto ne bi i Zrinjski

Facebook
28.04.2017.
u 13:48

Cilj je pobijediti, no uvažamo i poštujemo protivnika. No, nama je u ovom trenutku jedina opcija trijumf, rekao je trener Zrinjskom Baka Slišković uoči gostovanja kod Krupe.

"Sve ide po planu, iako nismo zadovoljni bodovnim učinkom. Mogli smo u nekim utakmicama više. Razmišljam od utakmice do utakmice, tako da prvo idemo riješiti Krupu, pa onda ćemo razmišljati o Željezničaru."

Plemići imaju bod manje od plavih, koji više nemaju obveza u Kupu, piše Goal.

"Eventualno bi možda ta jedna ili dvije utakmice više Želje nešto značilo, ali nije prevaga. Na Grbavicu idemo dobiti , Široki je uspio, zašto ne bi i Zrinjski? Psihološki, fizički i igrački kvalitetniji smo od Želje. Na Grbavicu idemo riješiti prvenstvo."

" Sarajevo se može vratiti u igru za naslov, neće se samo fokusirati na finale Kupa. Imaju ambicija, nije isto osvojiti titulu prvaka i naslov u Kupu. Imaju direktnu utakmicu sa Željezničarom, dolaze u Mostar. Volio bih da Sarajevo bude i dalje u utrci."

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije