Slavlje je dvostruko

Na dočeku Gvardiola u Dalmaciji sprema se vol od 400 kila!

Joško Gvardiol
MOLLY DARLINGTON/REUTERS
20.12.2022.
u 18:36

Maleno selo pokraj Zadra, odakle dolazi Joškov otac, sprema se za dolazak Gvardiola. Ali doček neće biti malen

Joško Gvardiol (20) bio je najbolji mladi igrač hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Možda i najbolji na turniru, ali nagrada je ipak na kraju otišla u ruke Argentinca Enza Fernandeza. 

Nema, međutim, razloga za žaljenjem, mladi stoper Leipziga na svom debiju na Mundijalima kući se vratio s broncom i za njega se sada bore klupski velikani. 

Vatreni su u nedjelju stigli na veliki doček na Trg bana Jelačića u Zagreb, da bi idućeg dana dočeci bili organizirani po drugim gradovima i mjestima. Danas je red na Osijeku, ali i Novigrad. Maleno selo pokraj Zadra, odakle dolazi Joškov otac, sprema se za dolazak Gvardiola. Ali doček neće biti malen, javlja Zadarski tjednik. 

Naime, mještani će večeras ispeći vola od 400 kilograma! Organizacija je pripala lokalnom nogometnom klubu.  
- Doček je u organizaciji NOŠK-a koji 2023. slavi vrijedan jubilej, 100. godišnjicu kluba. Doček je to za sve žitelje Novigrada, Paljuva i Pridrage, ma za sve ljude dobre volje - pozvali su iz Noškića.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije