Provode se aktivnosti na organizaciji

Počinje Liga MZ Mostara, uskoro i prijave momčadi

25.06.2021.
u 16:59

Liga mjesnih zajednica grada Mostara po trenutačnoj situaciji trebala bi početi 12. srpnja. Proteklih dana provodile su se aktivnosti vezane uz organizaciju natjecanja koje se, nažalost, prošle godine zbog pandemije nije održalo, piše Večernji list BiH. 

Užurbane aktivnosti

Ove sezone natjecanje iza 10. osnovne škole u Mostaru trebalo bi se održati. Natjecanjem će upravljati Sportska udruga “Vjekoslav Arapović” koja dugi niz godina stoji iza ovoga popularnog turnira. Godina stanke bez natjecanja realno je usporila organizaciju, ali posljednjih dana radi se u užurbanom ritmu kako bi se na najbolji mogući način pripremila nova sezona. Nakon još nekoliko tehničkih detalji vezanih uz organizaciju, organizatori će se obratiti predstavnicima momčadi, odnosno mjesnim zajednicama koje su prethodnih godina nastupale na spomenutoj ligi. Ideja je da se ponovno organizira i turnir za mlade igrače. Mnogi igrači i drugi koji su na neki način uključeni u natjecanje već neko vrijeme iščekuju više detalja i sve njih ove novosti mogu obradovati.

Sastanak s momčadima

U idućem tjednu planiran je sastanak s predstavnicima momčadi, dok bi se koji dan iza toga trebao održati ždrijeb skupina. U ovom trenutku ostaje za vidjeti kakvo će biti stvarno zanimanje za natjecanje, ali, prema reakcijama s terena, puno momčadi koje su igrale ranijih godina željno iščekuje početak natjecanja. Pobjednik mostarske Lige mjesnih zajednica ovog bi ljeta trebao sudjelovati na Završnici u organizaciji SU “Liga Hercegovine”, koja će se krajem kolovoza održati u Čapljini. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije