otkaz

Musemić više nije trener FK Sarajevo

02.12.2019.
u 20:31

U poslijepodnevnim satima održana je hitna sjednica Upravnog odbora FK Sarajevo na kojoj je donesena odluka da se Husref Musemić razrješava dužnosti šefa stručnog štožera.

- Usred nezadovoljavajućeg kvaliteta igre koji je očit u posljednje vrijeme i u razgovoru sa većinskim vlasnicima upravljačkih prava, došlo se do zaključka da je klub došao do trenutka kada su potrebna nova rješenja u načinu vođenja prvog tima.

Rukovodstvo FK Sarajevo će obaviti razgovore sa određenim brojem kandidata za poziciju novog šefa stručnog štožera, a konačna odluka bit će donesena u konzultacijama sa većinskim vlasnicima upravljačkih prava, prenosi Pogled.ba

U idućih nekoliko dana, javnost će biti upoznata sa informacijom tko će privremeno voditi prvi tim u idućoj utakmici koja se igra 7. prosinca 2019. godine protiv Zvijezde 09 - navodi se u informaciji iz kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije