Široki opet na Blatu

Musa: Sve smo odradili po planu, spremni smo

BiH; 23.01.16. Siroki, Blato, Pripremna utakmica Siroki-Mostar Snimio:Stole Lasic
21.02.2016.
u 07:00

Nogometaši s Pecare vratili su se iz Turske (Antalya), gdje su boravili deset dana i odigrali tri pripremne utakmice.

U prvoj su sigurno i uvjerljivo pobijedili kazahstanski Shakter Karagandy (2:0), u drugoj odigrali neodlučeno protiv danskog Odensea BK (1:1), a u trećoj su Širokobriježani poraženi protiv poljskog drugoligaša Wisle Plock (0:1):

Musa zadovoljan

-Zadovoljan sam svim urađenim u Antalyji. Po dolasku sam dao igračima slobodnu subotu i nedjelju, neka se malo opuste i odmore.

U ponedjeljak i utorak trenirat ćemo ujutro i poslijepodne, nakon toga po jednom do utakmice na Grbavici protiv Željezničara. Jedna me stvar posebice veseli – svi su zdravi i spremni za napore koji nas očekuju.

Pa i Špikić koji je već u Turskoj bio spreman igrati, ali nećemo ga prerano gurati u vatru.

Poučan je primjer našeg mladog Luke Juričića koji se nakon ozljede prerano opteretio i obnovio je.

Pehar nije igrao protiv Wisle zbog oteknutog palca, ali on će biti potpuno spreman za Grbavicu, rekao nam je trener momčadi s Pecare Slaven Musa.

Pitali smo Slavena Musu zna li bar “kostur” momčadi s obzirom na to da je tijekom priprema za nastavak sezone imao na raspolaganju velik broj nogometaša sličnih kvaliteta koje je mijenjao iz utakmice u utakmicu i na isti način dijelio im minutažu...

-Znam, iako imam malih dvojbi. Među vratnice će Soldo, na desni bok Ćorić. Za dva mjesta zadnjih braniča tri su kandidata – Brekalo, Bralić i Pandža. Na desnom boku Barišić je u maloj prednosti ispred Markovića. Kožulj i Pehar bit će dvojac zadnjih veznih. Krstanović će biti istureni napadač. Iza njega igrat će Baraban i Crnov na krilima, Wagner u sredini, kazao je Musa, te dodao:

Malo što se može sakriti

Ali, još se ponešto može promijeniti do Grbavice... Željezničar je bio s nama u Antalyji. Jedni druge smo gledali, znamo se odlično i malo što možemo međusobno sakriti jedni drugima. Čak mislim kako znam s kojim će sastavom Željezničar istrčati protiv nas, kaže Musa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?