Široki Brijeg

Musa: Okrenuti se derbiju protiv Sarajeva

Slaven Musa
30.11.2015.
u 06:30

Trener i igrači Širokog Brijega žale se na blatnjav travnjak u Vitezu, na kojemu je bilo nemoguće razviti "pas-igru"

Momčad Slavena Muse vratila se iz Viteza samo s bodom, što je sigurno neuspjeh za momčad koja je još prije dva kola "držala" u rukama jesenski naslov prvaka...

- Sigurno da nismo sretni ovakvim ishodom, ali s obzirom na okolnosti moramo biti zadovoljni. Jest, ušli smo u utakmicu s namjerom pobijediti. Dokaz da je tako su i dvojica napadača u sastavu - Kresinger i Krstanović, te ostatak postave ofenzivne orijentacije. Ali, nije išlo po blatnjavom travnjaku, gdje se nije mogla razviti naša "pas-igra". Vitez se u takvim okolnostima vješto branio, loš travnjak uvijek je saveznik slabijima. Upravo zbog blata, Pandži se dogodila pogreška za vodstvo Viteza, ali to se događa... U drugom poluvremenu imali smo inicijativu i tri izgledne situacije za pogodak. Krstanoviću se ukazala stopostotna prigoda... No, nismo uspjeli zabiti, pa je podjela bodova potpuno realna, kaže trener Musa: - Ostaje još jedna utakmica jesenas - derbi protiv Sarajeva. Trebamo se dobro spremiti, a iz prošlih susreta izvući pouke. Nadati se da će ozlijeđeni Ćorić, Wagner i Pehar konkurirati za tu utakmicu. Vraća se Brekalo koji je odradio kartone. Pehar je bio zdrav i pred put u Vitez, ali s obzirom da nije trenirao, nismo ni računali na njega. U Vitezu se nakon duge stanke u igru vratio Kožulj i bio jako dobar. Znao sam koji put kritizirati igru pojedinaca. Ovaj put kritike zaslužuje Ajayi. Ali, uz Kožulja, pohvalio bih Kresingera i Ćorluku, koji je pokazao kako može uspješno igrati na beku, rekao nam je Musa i dodao da od danas razmišlja samo o Sarajevu i da se veseli lijepim vremenskim prognozama: -Odigrao sam poluvrijeme. Rezultat 1:1 nije neki uspjeh, ali bilo je nemoguće razviti igru na blatu. Noge su "tonule" do gležanja, rekao nam je lijevi bočni Stipo Marković.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije