REAKCIJA NAKON UTAKMICE

Musa: Da su uvjeti za igru bili normalni, pobijedili bismo

'BiH,10.11.10. Mostar,Rodoc,   Kup utakmica,  Branitelj -Zeljeznicar  Slaven Musa Photo:Stojan Lasic'
Foto: 'Stole Lasic/Vecernji list'
02.12.2013.
u 10:38

- Kad sam uoči utakmice vidio gdje moramo igrati, naježio sam se - rekao je Musa

Da je travnjak u Prijedoru bio imalo normalan, mi bismo sigurno dobili utakmicu. Ne govorim ovo bez veze – puno smo bolji od Rudara i u odličnoj formi, rekao je nakon povratka iz Prijedora trener Širokoga Brijega Slaven Musa, te dodao:

Nogometa nije bilo

Kad sam uoči utakmice vidio gdje moramo igrati, naježio sam se. Tu i tamo travnjak je “virio” iz blata, poluočišćenoga snijega i leda. Mislio sam - neće se igrati, ali službene osobe su odredile drukčije. Nogometa nije bilo - ono što su prezentirali Rudar i Široki bio je neki drugi sport, klizanje i napucavanje lopte. Pogodak je u takvim uvjetima mogao pasti samo slučajno ili iz pogreške. Srećom, moji su igrači bili koncentrirani pa nisu griješili, a najveća je sreća što su izbjegli ozljede, istaknuo je Musa, koji je s klupe momčad vodio 30 minuta, a onda ga je sudac Emir Spahalić isključio:

Reakcija na “igru” Ačića

- Ne znam zašto sam isključen... Igrač Rudara Ačić išao je pogibeljno đonom na Landeku. Onaj je Mandžukićev prekršaj protiv Islanda prema Ačićevu laka prehlada... Bio sam ljut kad je Spahalić za taj “mesarluk” pokazao samo žuti karton, pa sam šutnuo nogom gomilu snijega. Nisam pri tome psovao ni vrijeđao nikoga, najmanje suca. U redu, “prosuo” sam malo emocija, pa i ja sam od krvi i mesa, ali to je bila reakcija na pogibeljnu igru Ačića, a ne prema sucu. Ne bih ni bio isključen da to nije sugerirao sudac iza gola, Valjić. Inače, od igrača Rudara saznali smo da je Ačić bio zadužen “srediti” Wagnera, ali mi Wagnera nismo uvodili u igru na onakvom travnjaku. Pošto Wagnera nije bilo, Ačić se iskalio na Landeki...

Musa je zadovoljan onim što su pokazali njegovi igrači:

- Na onom ledenjaku protiv “nabrijanog” protivnika nisu mogli više. Hvala i našim navijačima koji su u Prijedor doputovali s tri kombija i nisu štedjeli grla navijajući.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?