Mostarac je nekoć bio pozvan u Štimčevu reprezentaciju, danas je pojačao klub iz HNL-a

09.09.2023.
u 10:26

Mateo Pavlović stiže u Rudeš, posljednjeplasiranu momčad SuperSport HNL-a. Pavlović, 33-godišnji stoper, dolazi iz Rijeke.

Na Rujevicu je stigao prije godinu dana kao kapetan francuskog drugoligaša Amiensa, ali je nakon samo pola godine otpisan i otišao je na posudbu u Saint-Etienne. Za Rijeku je prošle godine odigrao 15 utakmica, a za Saint-Etienne u drugom dijelu sezone nije nikako igrao. Rijeka ga se ovog ljeta odlučila riješiti i on će karijeru nastaviti u Rudešu nakon što su se klubovi uspjeli dogovoriti posljednjeg dana prijelaznog roka.

Podsjetimo, rođeni Mostarac nekoć je smatran velikom nadom NK Zagreba, koji je u tom periodu s klupe vodio njegov otac Luka. Pavlović je 2013. prešao u redove tadašnjeg bundesligaša Werdera, za što je klub iz Kranjčevićeve dobio odštetu od 1.5 milijuna eura. 

Prije deset godina bio je član hrvatske reprezentacije kod tadašnjeg izbornika Igora Štimca, ali nije dobio priliku debitirati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije