još jedna medalja

Mostar dočekao zlatnog Marina Brkića

Brkić
Prvi.tv
11.02.2016.
u 10:08

Sinoć je u športskoj dvorani OŠ Petra Bakule u Mostaru upriličen doček Marina Brkića koji je na Europskom prvenstvu u karateu osvojio zlatnu medalju. Ovog sjajnog športaša dočekao je veliki broj ljudi kako bi mu čestitali na velikom uspjehu i dali poticaj za nastavak uspješne karijere.

U izjavi za Prvi.tv zlatni Brkić je rekao kako je imao šest jakih borbi na prvenstvu, te kako se u konačnici sve posložilo. - To je bio moj dan i osvojio sam zlatnu medalju. Konkurencija je bila velika, iz svake države dolazi po jedan, najbolji iz svoje zemlje. Bilo nas je 40 u kategoriji, što dovoljno govori o tome koliko je bilo jako natjecanje - rekao je Brkić. On je inače član SKK Neretva, kluba koji već godinama bilježi uspjehe i donosi medalje s veliki natjecanja.

- Želim reći kako sam imao veliku pomoć svog trenera Miroslava Klepića koji je isto zaslužan za ovo zlato - naglasio je mladi Brkić.

Poručeno je kako se i u budućnosti mogu očekivati veliki rezultati, a gledajući napore, snagu volje i entuzijazam koji dolazi iz obitelji Brkić, sigurno je kako ćemo i u budućnosti svjedočiti proslavama medalja.

Inače, ovo je već drugi doček uspješnih mostarskih športaša u samo u samo 15 dana. Nakon što je priređen doček za Marina Marića i Igora Karačića, i večerašnji događaj je pokazatelj kako je Mostar i dalje rasadnik športskih talenata.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije