Momčad Ilića osvojila je EVONA Ligu mjesnih zajednica grada Mostara

04.08.2023.
u 14:15

Momčad Ilića osvojila je EVONA Ligu mjesnih zajednica grada Mostara. Spomenuti sastav je u velikom finalu pobijedio Kruševo s rezultatom 4:1. Ilići su zasluženo slavili u finalu pred velikim brojem svojih navijača, koji su na vrhunski način bodrili svoje ljubimce. Inače navijači Ilića su na utakmicu došli organizirano, s autobusima. Momčad Centra 2 osvojila je 3. mjesto pobijedivši s Bijeli brijeg. Sastav Rudnika slavio je pobjedu u finalu juniorskog turnira. Rudnik je nakon penala svladao vršnjake s Bijelog brijega. Treće mjesto koš juniora osvojio je Centar 2 pobijedivši s 4:1 momčad Rodoča.

Nakon finala izvršena je prigodna Dodjela nagrada za najbolje momčadi i pojedince. Pehar za 1. mjesto uručio je mostarski gradonačelnik Mario Kordić dok je prijelazni pehar Ilićima uručio Željko Juranović, predstavnik generalnog sponzora EVONE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije