LEGENDA SPORTA

Modrićev bivši suigrač: 'Da je Englez ili Brazilac svrstali bi ga među najbolje u povijesti'

Luka Modrić
VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
27.02.2024.
u 07:23

"Svi znamo da Modrić stari, a Real prelazi na mlađe igrače, ali Modrić bi na ljeto mogao otići kamo god želi. Kakav igrač i kakvu je karijeru imao...", rekao je Jamie O'Hara, Modrićev suigrač iz londonskih dana

Jamie O'Hara (37) bivši engleski nogometaš i nekadašnji suigrač Luke Modrića u Tottenhamu prisjetio se nekih trenutaka iz vremena kada je s kapetanom vatrenih dijelio svlačionicu. Modrić je u londonskom klubu bio od 2008. do 2012. godine, nakon čega je otišao u Real Madrid i postao legenda Santiago Bernabeua.

"Modrić je bio nevjerojatan, imao sam čast igrati s njime. Nisi mu mogao oduzeti loptu na treningu. Fantastičan je i u Realu, gdje je ostvario briljantnu karijeru igrajući s nekima od najboljih nogometaša ikad. Vjerojatno bi i sada mogao igrati u Premier ligi. Mogao bi otići u Manchester United i bez problema zauzeti mjesto u veznom redu. Iskreno, čak i u Manchester Cityju", rekao je O'Hara za The Sun.

"Svi znamo da Modrić stari, a Real prelazi na mlađe igrače, ali Modrić bi na ljeto mogao otići kamo god želi. Kakav igrač i kakvu je karijeru imao... Vjerojatno će ga se smatrati jednim od najboljih veznih igrača ikad. Da je Englez ili Brazilac, stavili biste ga među najbolje veznjake u povijesti nogometa", izjavio je O'Hara.

Luka Modrić je zabio pobjednički gol u nedjeljnoj utakmici između "kraljevskog kluba" i Seville. Ušao je kao zamjena Nachu Fernándezu u 76. minuti, a svega pet minuta kasnije priskrbio je svojoj momčadi još jednu pobjedu u dominantnoj sezoni. Međutim, Modrić je nezadvoljan svojom pozicijom u Madridu gdje je trenutno naglasak na mlađim igračima.

Prošloga ljeta produljio je ugovor s klubom za dodatnih 12 mjeseci. Obzirom na promjenu sistema igre, muči se s malom minutažom, a španjolski mediji vjeruju kako će ovo biti njegova posljednja sezona u Madridu. Prošloga ljeta imao je unosne ponude iz Saudijske Arabije, a viđen je i u društvu suvlasnika Inter Miamia Davida Beckhama. Stoga, samo je pitanje vremena kada će ponude ponovo početi dolaziti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?