Objasnio Englezima

Modrić: Španjolska je liga bolja i zbog vremena, ali i Reala i Barce

luka modric
13.01.2016.
u 19:53

"Kad pogledate tu momčad, vidi se da se promijenio odnos snaga, najbolji su igrači sad u Španjolskoj. Engleska ima brojne velike igrače, ali La Liga je broj 1.", objasnio je Modrić

Novinari The Telegrapha zaskočili su u Zürichu Luku Modrića s pitanjem o Baleu i engleskoj ligi. Zanimalo ih je Lukino mišljenje može li Bale, koji je ovaj put završio 16. u poretku, a nije uvršten ni u momčad godine u izboru igrača, osvojiti Zlatnu loptu.

"Rekao sam mu da ako nastavi ovako, nema razloga da ne uđe u momčad godine, a potom i dođe do trona za Zlatnu loptu. Odličan je igrač, moćan, ima kvalitetu... sve!", rekao je Modrić, prenosi Goal.

Ove je godine osam igrača u najboljoj momčadi došlo iz Reala i Barcelone, a po jedan iz Serie A, Bundeslige i Ligue 1. Nitko iz Premier League.

"Kad pogledate tu momčad, vidi se da se promijenio odnos snaga, najbolji su igrači sad u Španjolskoj. Engleska ima brojne velike igrače, ali La Liga je broj 1.", objasnio je Modrić. 

"Vjerojatno je to zbog svega pomalo: i vrijeme, i glamur, pa ta dva kluba Real i Barca...", istaknuo je Luka Modrić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije