ZVIJEZDA REALA I HRVATSKE

Modrić otkrio koji mu je trenutak bio najsretniji u Realu: ‘Svi su pričali o tome u Madridu‘

09.02.2022.
u 16:23

Najsretniji trenutak u Realu mi je bio ostvarivanje La Decime, tvrdi Luka. 

Luka Modrić u zrelim je nogometnim godinama, u rujnu je navršio 36, a uskoro bi trebao produljiti vjernost Real Madridu za još godinu dana.

U razgovoru za španjolsku Marcu govorio je o igranju za madridski klub, reprezentaciji, a upitali su ga što će raditi kad prestane igrati nogomet.

- Nisam još razmišljao o tome. Nisam osoba koja puno razmišlja o budućnosti. Volim živjeti sadašnjost i ići malo po

Osjećam se dobro i želim što više uživati u nogometu. Kad dođeš u moje godine, jako je teško znati koliko dugo ćeš igrati i što želiš raditi - kaže Modrić i otkriva tko će biti njegov nasljednik u reprezentaciji Hrvatske.

- To će biti Mateo Kovačić, najtalentiraniji igrač. Igrao je u važnim klubovima kao što su Inter i Real Madrid. Sada je u Chelseaju i ide mu jako dobro. On može biti lider nove Hrvatske - naglašava Modrić.

Ističe kako je u Realu doživio mnogo sretnih trenutaka. - Najsretniji je možda bio ostvarivanje La Decime. Mislim da je to taj trenutak jer je to broj 10, moj omiljeni broj. Na to je Real čekao više od 12 godina. Kad sam stigao u Madrid, svi su pričali o La Decimi. Ništa drugo nije bilo važno. Samo sam slušao tu riječ...

Zato sam znao da moramo to ostvariti i način na koji smo to uspjeli je impresivan - kazao je o desetoj tituli koju je Real u Ligi prvaka osvojio 2014. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?